Yrityksemme

ABCnet Oy

ABCnet Oy on suomalainen tietotekniikka-alalla toimiva yritys. Teemme integraatioita, koodattuja alustoja ja verkkokauppoja.

Tarjoamme Suomalaisen järjestelmän, josta voit lähettää salatun sähköpostin ja liitteet edullisesti, helposti ja turvallisesti.

Luottopostin palvelumme on käytettävissä 24/7.

Luottoposti

Luottoposti on salattu ja turvallinen tapa lähettää salassa pidettäviä tietoja, kuten henkilötietoja, sopimuksia tai muuten luottamuksellisia asiakirjoja.

 

Tietoturvalliset palvelut

Toimi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti

Minimoi allekirjoittamisen ja luottamuksellisen tiedon lähettämiseen liittyvät riskit. Luottopostilla suojatut asiakirjat lähetät nopeasti vaikka toiselle puolella maapalloa. Luottopostin lähetykseen voit liittää salassa pidettävän asiakirjan, sopimuksen, potilastietoja tai henkilötietoja. Nämä tiedostot voit lähettää turvallisesti EU:n GDPR -asetuksen mukaisesti. Voit luottaa, ettei tietosi joudu meidän palvelussa vääriin käsiin. 

Luottoposti on suomalainen palvelu ja palvelimet sijaitsevat Suomessa. Luottopostin palvelu on käytettävissä 24/7. Tervetuloa käyttämään palvelua silloin, kun sitä tarvitset.