Maksutavat

Näitä maksutapoja sovelletaan Abcnet Oy:n tarjoamaan Luottopostin palveluun. Palvelun käyttö edellyttää asiakkaalta rekisteröitymistä käyttäjäksi Luottopostin sivustolla https://luottoposti.fi/ ja tilausvahvistuksen allekirjoittamista.

Palveluntuottaja

Abcnet Oy, Y-tunnus 3211900-6, c/o Luvakuja 16, 21260 Raisio, Suomi (kutsutaan jäljessä palveluntuottajaksi).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Luottopostin palveluntuottajan sivustolla https://luottoposti.fi/ maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oyj. Paytrailin maksunvälityspalvelu ja maksutavat ovat esitelty sivustolla https://www.paytrail.com/kuluttajille

Paytrail Oyj on turvallinen maksunvälityspalvelu, joka välittää maksusi myyjälle. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Paytrail on suomalainen maksulaitos, joka on osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja. Paytrailille on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti.

Turvalliset maksutavat

Luottopostin palvelussa Paytrail tarjoaa kaikki yleisimmät maksutavat:

  • Kaikki kotimaiset pankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki
  • Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard
  • Mobiilimaksut: MobilePay, Pivo, Siirto
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, Jousto, OP lasku, AfterPay ja Svea
  • Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille

Mikäli haluat reklamoida ostamastasi palvelusta, ole yhteydessä palveluntuottajaan.

Julkaistu 30.3.2022