Sähköisen allekirjoituksen lähetys

1,50 

Sisältää 1 kpl Luottopostin sähköistä allekirjoitusta.

Hintaan lisätään kassalla ALV 24 %. Tekstiviestikulut 0,18 € sisältyvät hintaan. Ennen palvelun ostamista rekisteröidy ja kirjaudu Luottopostin palveluun, jotta ostettu palvelu tulee ladattavaksi käyttöön Luottopostin palveluun. Ostetun tuotteen latauslinkki on voimassa 14 vrk maksutapahtumasta.

Luottoposti on salattu ja turvallinen tapa lähettää salassa pidettäviä tietoja, kuten henkilötietoja, sopimuksia tai muuten luottamuksellisia asiakirjoja. Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja kustannuksia. Sähköinen allekirjoitus on turvallinen, laillinen ja juridisesti pätevä. Tämä poistaa paperien määrää ja siirtää asiakirjojen käsittelyn nykyaikaan. Luottopostin palvelu on käytettävissä 24/7. Tervetuloa käyttämään palvelua silloin, kun sitä tarvitset.

Palvelun käyttö:
Palvelun käyttö edellyttää asiakkaalta ensin rekisteröitymistä ja kirjautumista Luottopostin palveluun ennen palvelujen ostamista. Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun maksu:
Asiakkaan valitsema palvelu maksetaan Paytrailin maksutavoilla ennen palvelun käyttöä. Kun maksu on suoritettu, asiakas saa näkyviin palvelun latauslinkin, josta painamalla palvelu ladataan käyttöönottoa varten (katso alla oleva kuva). Samalla tieto ostetusta palvelusta siirtyy asiakkaan Luottopostin tietoihin käyttöä varten. Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveron. Ostoskorissa ja kassalla näkyy verolliset hinnat.
Kuva latauslinkistä
Yllä oleva kuva on esimerkki palvelun latauslinkistä, josta painamalla palvelu ladataan käyttöön.

Y-tunnuksella toimivalla asiakkaalla on mahdollisuus ostaa Luottopostin palvelu laskutettavana palveluna. Tätä varten asiakkaan tulee jättää yhteydenottopyyntö. Laskutusasiakkaalle palvelun voi avata nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Maksuehdot, viivästyskorot ja perintäkustannukset sovitaan asiakaskohtaisesti.

Luottoposteja ja sähköisesti allekirjoitettuja tiedostoja palveluntuottaja säilyttää noin seitsemän (7) vuorokautta asiakkaan lähetyksestä tai allekirjoituksesta lukien. Emme arkistoi lähetettyjä Luottoposteja tai sähköisesti allekirjoitettuja tiedostoja. Luottopostin palvelussa lähetysajankohta on UTC ajankohtana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähköisen allekirjoituksen lähetys”
Tuotetunnus (SKU): Luottopostin_sahkoinen_allekirjoitus Osasto: