Tiedotteet

Sähköisen allekirjoituksen hyödyt

mennessä | heinä 14, 2023 | Tiedotteet

Luottopostilla allekirjoitat sähköisesti

Sähköisellä allekirjoituksella on useita hyötyjä, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille allekirjoitusmenetelmille, kuten paperille kirjoittamiselle ja allekirjoitetun asiakirjan skannaamiselle.

Sähköisen allekirjoituksen hyötyjä ovat mm:

  • Nopeus ja tehokkuus: Sähköinen allekirjoitusprosessi on nopea ja tehokas, sillä se ei vaadi paperiasiakirjojen tulostamista, postittamista tai skannaamista. Sähköinen allekirjoitusprosessi voidaan tehdä lähes välittömästi mistä tahansa sijainnista.
  • Kustannussäästöt: Sähköinen allekirjoitusprosessi säästää kustannuksia, jotka liittyvät paperiasiakirjojen tulostamiseen, postitukseen ja säilyttämiseen. Se myös säästää aikaa, joka muuten olisi kulunut paperiasiakirjojen käsittelyyn.
  • Luotettavuus ja turvallisuus: Sähköisellä allekirjoituksella on sama laillisuus ja pätevyys kuin perinteisellä allekirjoituksella, kun se täyttää vaaditut turvallisuusstandardit. Sähköinen allekirjoitus on turvallinen ja luotettava. Allekirjoittaja tunnistautuu vahvasti ja allekirjoituksen aitous voidaan varmistaa.
  • Ympäristöystävällisyys: Sähköinen allekirjoitusprosessi on ympäristöystävällisempi kuin perinteinen allekirjoitusprosessi, koska se vähentää paperinkäyttöä ja postituksia.
  • Helppokäyttöisyys: Sähköinen allekirjoitusprosessi on helppo, nopea ja turvallinen, koska se voidaan tehdä verkossa. Sähköinen allekirjoitusprosessi ei myöskään vaadi erityistä teknistä osaamista tai ohjelmistojen asennusta.

Nämä hyödyt tekevät sähköisestä allekirjoituksesta houkuttelevan ja tehokkaan vaihtoehdon perinteisille allekirjoitusmenetelmille.

Rekisteröidy käyttäjäksi tästä