Salattu sähköposti

ABCnet Oy

ABCnet Oy on suomalainen tietotekniikka-alalla toimiva yritys. Teemme integraatioita, koodattuja alustoja ja verkkokauppoja.

Tarjoamme ensimmäisenä Suomessa järjestelmää, josta voit lähettää salatun sähköpostin ja sähköisen allekirjoituksen samasta järjestelmästä helposti ja turvallisesti.

Turvalliset ratkaisumme

Olemme yhdistäneet Luottopostin salatun sähköpostin ja Visma Signin sähköisen allekirjoituksen. Tämä mahdollistaa ensimmäisen kerran koko toimintaketjun tietoturvallisesti. Palvelumme on käytettävissä 24/7.

Luottoposti

Luottoposti on salattu ja turvallinen tapa lähettää salassa pidettäviä tietoja, kuten henkilötietoja, sopimuksia tai muuten luottamuksellisia asiakirjoja.

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus säästää aikaa ja kustannuksia. Sähköinen allekirjoitus on turvallinen, laillinen ja juridisesti pätevä. Tämä poistaa paperien määrää ja siirtää asiakirjojen käsittelyn nykyaikaan.

Tietoturvalliset palvelut

Toimi EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti

Minimoi allekirjoittamisen ja luottamuksellisen tiedon lähettämiseen liittyvät riskit. Luottopostilla suojatut asiakirjat lähetät nopeasti vaikka toiselle puolella maapalloa. Luottopostin lähetykseen voit liittää sähköisesti allekirjoitetun PDF-tiedoston tai pyytää useampaa henkilöitä allekirjoittamaan saman tiedoston. Allekirjoitetun tiedoston lähetät Luottopostilla suojatusti vastaanottajalle. Nämä tiedostot voit lähettää turvallisesti EU:n GDPR – ja elDAS -asetuksien mukaisesti. Voit luottaa, ettei tietosi joudu meidän palvelussa vääriin käsiin. 

Luottoposti ja Visma Sign ovat suomalaisia palveluja ja palvelimet sijaitsevat Suomessa. Voit lähettää samasta palvelusta sähköisen allekirjoituksen turvallisesti Luottopostilla. 

Luottopostin palvelu on käytettävissä 24/7. Tervetuloa käyttämään palvelua silloin, kun sitä tarvitset.

 

Yhteys

+358 44 906 1089

Tule mukaan

Luottoposti on suomalainen palvelu, joka salaa viestin täyttäen EU:n GDPR-asetuksen vaatimukset. Visma Sign sähköinen allekirjoitus täyttää asiakirjan allekirjoituksen EU:n elDAS -asetuksen vaatimukset.

Tule sinäkin mukaan salatun Luottopostin käyttäjäksi.